Queen Odelia- prirodna kozmetika magičnog pustinjskog cveta

DSC_0082

Paketić je stigao pravo iz Izraela u moje ruke, zato vam ja posle par dana korišćenja prenosim svoje utiske.

www.queenodelia.com

Queen Odelia (Odelia-znači božiji dar), priča ovog brenda počinje duboko u pustinji gde postoji čudotvorni cvet imena Queen of the Night. Tokom cele godine, lepota ovog pustinjskog cveta leži skrivena u naizgled mrtvoj biljci kaktusa. U toku samo jedne letnje noći, ovaj mirisni cvet se otvara, obasjava i ulepšava pustinju ali se sa prvim zracima sunca ovaj cvet zauvek i zatvara.

Cvet Queen of the Night poznat je i kao Prickly Pear(bodljikava kruška) to je vrsta kaktusa koja sadrži magične crne semenke koje pomažu koži da se regeneriše i sačuva u najgorim klimatskim uslovima. Ova priča inspirisala je osnivače ovog brenda da naprave kreme i proizvode koji pored semenki kaktusa sadrže i miniralne soli iz Mrtvog mora, Aloja Veru, Jojobu, Kokosovo ulje, minerale i vitamine, antioksidante koji se zajedno bore sa suvoćom kože, borama, aknama, rozaceom sa velikim uspehom.

 

 

 

1-302sk6jnukqx941gmp7t3e

Queen Odelia-Foot Cream

Prvu kremu koju ću vam predstaviti je krema za negu stopala, to je tuba koja sadrži 120ml kreme, veoma je gusta, ne ostavlja masan trag, jako se brzo upija i stvara film na koži, moram da priznam da sam je mazala i na ruke, jer su mi poslednjih dana od vetra ruke mnogo suvlje od peta, i stanje kože mi je mnoogo bolje kroz samopar večeri.

Miris ove kreme je božanstven kombinacija vanile, lavande i pačulija inspirišu me na more.

www.queenodelia/Foot Cream|Moistruizing|Shop

 

DSC_0052

 

DSC_0055

 

DSC_0058

 

DSC_0059

Queen Odelia-Facial Serum

Magičan serum dolazi na red, ovo je stvarno neko malo čudo u bočici, preporučuju da se koristi jedna pumpica pre spavanja i da se serum ravnomerno raznese po celom licu, kada se upije, normalno nanesite svoju kremu za lice koju inače koristite. Ovaj je serum proziran, gelast, lako se razmazuje i brzo upija, blagog skoro neprimetnog mirisa je i ne ostavlja masan trag.

Nalazi se u bočici od 30ml, praktično pakovanje sa pumpicom.

Seme bodljikave kruške poreklom iz Maroka koje se nalazi u ovom serumu sadrži u sebi puno vitamina E i linoleinske kiseline. Ovi antioksidanti rade zajedno i čine da koža bude čvršća , takođe štite kožu od slobodnih radikala koji smanjuju elastičnost same kože i daju joj neželjenu teksturu.

Ovaj serum bi uz svakodnevno korišćenje za vrlo kratko vreme trebao da vam zagladi bore, tako bar kažu njihovi dermatolozi, a ja verujem da je tako s obzirom na prirodne sastojke koje sadrže svi njihovi proizvodi, a i stanje moje kože za samo par dana korišćenja njihovih proizvoda se znatno popravilo.

 

DSC_0057

Facial-Serums-post-30feqnn5sqw9h4kj21kr9m

www.queenodelia/Facial Serum|Shop

 

Queen Odelia-Night Cream

DSC_0067

Veliko pakovanje od 50ml u divnom zlatnom luksuznom pakovanju, a unutra moćni sastojci poput kaktusovog semena, ulja jojobe, argana, kokosa, retinola(vitamin A). Prijatnog mirisa, ne ostavlja masan trag brzo se upija, popravlja teksturu kože za jako kratko vreme, a u kombinaciji sa serumom pojačava se dejstvo kreme.

Generalno ulje semenki kaktusovog cveta kako oni to nazivaju originalno Prickly pear seed oil, ne samo da hrani i zateže kožu već njegova anti-inflamatorna sredstva omogućavaju dodatnu elastičnost, svetliji i mladalački ten.

Da li ste znali da  nove ćelije kože rastu brže dok spavate , najefikasniji način da zadržite kožu u punom jeku jeste primenom kreme oko očiju i usta noću. Nanošenjem ove prirodne kreme pre spavanja, vi svom organizmu dajete vremena da u toku noći pripremi i regeneriše vašu kožu lica. Ujutru će ova krema učiniti da izgledate naspavano i sveže.

Ja lično ovu kremu mažem i tokom dana jer mi ne ostavlja mastan trag i lako mogu šminku preko nje da stavim, a da mi se nigde ne pokaže suvoća kože.

DSC_0071

www.queenodelia/Night Cream| Shop

 

You-post-01-30ml3zap449c1p8tjuu8ei

DSC_0073

Moji utisci su više nego pozitivni, kada ustanem ujutru jedva čekam da namažem neku od ovih krema.

Ovo je samo jedan deo proizvoda ovog brenda. Ako i vi želite da probate jedan od proizvoda iz njihovog asortimana posetite njihov web shop i uz kupon kod isidoramakeup, ostavarite popust od 25% i free shipping, kreme stižu iz Izraela DHL-om za jedan dan.

www.QuenOdelia/Online Shop

*Ukoliko imate nekih pitanja, ili nejasnoća vezano za poručivanje, kontaktirajte me ovde ili na facebook stranici.

3 thoughts on “Queen Odelia- prirodna kozmetika magičnog pustinjskog cveta

  1. Nije baš nauka reći da je bolje sprečiti nego lečiti. Pogotovo za dame u srednjim godinama, ne treba čekati da se lice nabora i da se onda pada u očaj i traže ad hock rešenja. Tada je već jako kasno i oporavak kože ide sporije.

    Kako usporiti nastanak bora?
    Svaka dama u finim godinama zna šta su prve bore, ili smejalice koje se javljaju prvo oko očiju i usana.

    Ukoliko vam bore smetaju, u akciju! Kako se boriti protiv bora:
    ODMOR – dok spavate, organizam luči više hormona, pa će i koža biti elastičnija i odmornija
    VITAMINI – vitamini A i E primenjeni direktno na naboranu kožu, pomažu obnavljanju kože, stimulišu proizvodnju kolagena
    ISHRANA – potrebno je da ishrana bude bogata Omega – 3 masnim kiselinama. U jelovnik bi trebalo uvrstiti što više ribe, sirovog voća i povrća.
    VEŽBANJE – da, i mišićima lica je potrebna vežba kako bi ostali zategnuti i čvrsti: širom otvorite oči i zategnite lice, a zatim pomerajte oči levo – desno 10 sekundi i nakon toga opustite lice. Ovu vežbu ponavljajte svakog dana 3 – 5 puta.

    I na kraju kreme protiv bora. Prirodne kreme su logičan izbor i mnogim damama odgovaraju. Posle više promenjenih krema se nadje baš ona prava koja prija i koja smanjuje bore. Krema Sting of beauty je naša, domaća krema izrađena od potpuno prirodnih sastojaka. Aktivna komponenta ove kreme je pčelinji otrov, koji je danas skoro neizbežno sredstvo u lečenju bora.
    Svaka dama treba da izabere svoju kremu na koju nije alergična, koja joj prija i koja naravno daje rezultate.
    I da. Da prenese svoje iskustvo!

    Like

  2. Ja saaaaam jako zadovoljna sa kremom protiv sa pčelnjim otrovom imaćete osećaj kao da ste bili na nekom tretmanu u kozmetičkom salonu. Liposle upotrebe kreme vaše lice će biti svežije i sjajnije

    Like

Leave a comment