Too Faced-Chocolate Gold paleta senki

Imam na spisku dosta novih paleta senki koje želim da vam predstavim u detaljnim recenzijama na blogu. Jedna od njih je i ova Too Faced Chocolate Gold paleta. Too Faced brend poznat je po svojim divnim mirišljavim paletama, prvu koju su izbacili je bila Chocolate Bar paleta, nakon nje Semi-Sweet Chocolate paleta, zatim Chocolate Bon Bon, Peach paleta itd. Ono što je zajedničko ovim paletama je neodoljiv miris čokolade i vanile, dok Peach paleta naravno ima breskvast miris.

 

Pored mirisa tu je uvek prelepo osmišljen dizajn same kutije, kombinacija plastike i metala, oblik čokolade sa kockicama.

 

Chocolate Gold paleta je do sada jedna od smelijih paleta, što se boja tiče, do sada su uglavnom preovladavale braon i bronzane nijanse. Iako se zove Chocolate Gold paleta, najmanje ima tih starih braon nijansi i samo tri zlatne.

Ambalaža je njihova stara čokolada sa sličnim rasporedom senki kao u prethodne dve palete, jedna velika koja je potpuno krem mat (Rollin in Dough) i druga velika žuto zlatna nijansa (Chocolate gold). Uglavnom su većina sedefaste senke, njih 12 i 4 su mat.

 

Iako ne deluju da su velike, ove senke su veoma duboke i mnogo sporo se troše, što se isplativosti tiče ne morate oklevati ni trenutka.

 

Odlučila sam se za ovu paletu jer su mi dosadile klasične nijanse senki na tržištu, želela sam da u svoju kolekciju uvrstim i malo drugačije boje. Kao što možete videti na swatchevima uklopili su neuklopivo, imaju dve zelene senke Money Bags i Holla for a Dolla.

Što se zlatnih nijansi tiče to su Chocolate Gold koju sam već spominjala, izuzetno zlatno žuta senka. Gold Dipped meni je najlepša zlatna nijansa i Famous, nijansa starog zlata, više bronze. Takođe imamo i senku Old Money koja je narandžasto bronzana boja.

Dve po meni najzanimljivije boje su New Money roza senka i Livin Lavish- ljubičasta, oduvek me privlače te boje, možda su i one razlog zašto sam kupila baš ovu palteu 😀

 

Ali ova paleta ima dve nijanse u koje sam se zaljubila i njih u poslednje vreme jako često koristim pogotovo kada šminkam mlade, to su Love & Cocoa i Classy & Sassy. Dve predivne prljavo roza senke koje se slažu uz sve boje očiju.

Rich Girl i Drippin Diamonds su srebrne senke, s tim što je druga svetlo plava.

I naravno mnogo mi se dopada što ova paleta ima i crnu senku jer kako bez malo crne da prođe i jedan make-up look danas.

Ova paleta je itekako drugačija i pruža vam različite mogućnosti kombinovanja boja. Ostavlja vam prostor da budete smele i da eksperimentišete.

Ovu, kao i sve Too Faced palete možete naći samo u Sephora radnjama, njena cena je kod nas oko 6500din ako se ne varam www.sephora.com

 

Vaša Isidora Make Up

Follow me on Facebook: Isidora make Up
Follow me on Instagram: Makeupbyisi

Youtube: Isidora Make Up

E-mail za saradnju: isidora.beljin@gmail.com

 

Leave a comment