Puder Obrve (Mikropigmentacija)

Puder tehnika se radi sa mašinicom, u koju se stavlja kertridž sa sterilnom tankom iglicom, pokretima senčenja i tačkanja,dobija se izgled prirodno popunjenih i osenčenih obrva.

Sama tehnika nije bolna jer se pre samog tretmana aplikuje lokalna anestetik krema, a preporuka je da se na tretman dodje kada niste u ciklusu ili pms-u, radi boljeg primanja boje.

Tretman traje dva sata. Pre samog rada, prvo obavimo konsultaciju, popunjavate upitnik vezano za zdravlje(ukoliko bolujete od nekih bolesti ili imate kožne alergije,važno je da to napomente pri zakazivanju termina).

Pre početka izvođenja tretmana, radimo detaljno merenje obrva šestarom za merenje simetrije, i precizno određujemo zlatni presek obrva u odnosu na lice, iscrtavamo oblik olovkom. Tek kada je klijentkinja zadovoljna oblikom počinjemo sa radom.

Tokom rada potrebno je da klijentkinja leži mirno, zatvorenih očiju i opuštenog lica. U toku tretmana boja se aplikuje u tri prelaza, između svakog prelaza se ponovo maže anestetik krema, što sam tretman čini lagodnim i prijatnim.

Preporuka je da se obrve osvežavaju jednom godišnje. Ukoliko je koža u predelu čela masna, boja se zbog lučenja sebuma brže skida te je potrebno da se boja osvežava ranije (na 9-10 meseci).

Ukoliko imate neodoumicu ili strah, budite slobodne da nas kontaktirate i zakažete besplatnu konsultaciju.

Salon Isidora Make Up & Beauty Studio se nalazi u Novom Sadu, na adresi Veselina Masleše 16.

Kontakt telefon 0652077280

Leave a comment