Aura Noviteti

Wooow Aura kozmetika ne prestaje da me iznenađuje, zaista sam oduševljena njihovom inovacijom i praćenjem trendova.

Izbacili su nove nijanse njihovih Absolute Matte tečnih ruževa, ja ne znam koji mi je lepši, svaka od vas će pronaći nijansu za sebe.

Zatim u prelepom pakovanju izbacili su tečne iluminatore u dve nijanse i Prime ME! bazu za senku.

aura

aura

Startovaću sa bazom za senku Prime ME!

Ona je u bočici sa sunđerastim aplikatorom, odmah mi se svidelo to što je u boji kože, zato što je to sjajna stvar za one koje imaju sitne kapilarčiće na kapku, kao i za devojke tamnijih kapaka, sada ne morate da stavljate korektor, dovoljna vam je samo ova baza jer je lepo pigmentovana i dobro pokriva, bitno je  da ne preterujete sa količinom jer u tom slučaju senka će vam se nakupljati u pregibima kapka, što nikako ne želimo.

aura aura aura

 

Iluminatoriiiii… Mom oduševljenju nema kraja, zaista sjajan proizvod.

Devojke sa normalnom i suvom kožom će ga obožavati, dobićete takvu svežinu i blistavost kože sa ovim proizvodom. Možete ga koristiti nakon nanošenja tečnog pudera, u tankom sloju nanosite ga na jagodične kosti, iznad obrve, na sredinu nosa, bradu, tamo gde inace stavljate i highlighter, ili ga možete pomešati sa tečnim puderom i sve zajedno naneti na lice, na taj način postićićete vlažan i svež izgled kože koji je sada u trendu.

aura

Illuminate ME! prva nijansa Glamglow, idealna je za devojke sa hladnim podtonom jer vuče na srebrno-rozikasto, sitne svetlucave čestice koje se jedva naziru, a daju prelepu blistavost.

DSC_0316

aura

Nema šljokica, samo da napomenem 🙂

 

aura

Illuminate ME! nijansa Sunlight divna zlaćkasta nijansa za preplanuo ten, uglavnom je za tamnopute devojke, ali devojkama sa neutralnim podtonom stajaće obe nijanse.

aura

Absolute Matte, Velvet feel, Long Lasting, Lip Cream, daa sve ovo što je napisano na pakovanju je baš tako, probala sam dosta tečnih mat ruževa drugih proizvođača i iskreno nisam bila zadovoljna, zimus kada je vladalo ludilo za tamnim skoro crnim mat bojama, nijedan mi se nije pokazao, ili su se perutali na ustima, mestičavo skidali, ma užas, dok sa ovim ruževima to nije slučaj, čim su stigli u moje ruke probala sam najtamniju nijansu Break the Rules br 625, stajao mi je stvarno dugo bar 6 stai bez micanja, skidao se postepeno ali nisam izgledala musavo što je jako bitno, naravno 😀

Kod nanošenja postoji caka, nanosite tanke slojeve i čekajte da se osuše između, jer neke nijanse su gušće teksture neke ređe.

aura

aura

aura mat ruževi

 

I za kraj da vas obavestim o mojoj i Aurinoj naradnoj igri na mom FB profilu Isidora Make Up, kao i na Instagram profilu Make Up By Isi , koja traje do sutra u podne, požurite, sva uputstva su vam tamo.

Aura kozmetika

Na slici nosim:

Aura Absolute Matte Lip Cream nijansa br 614, Emergency Call

Aura rumenilo, Cotton Candy

Aura Illuminate Me, nijansa Glam Glow

Aura Olovka za obrve br 03

Aura maskara, Look of Love-Lenght

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napišite i vi vaše komentare da li ste probale nove proizvode, kako vam se čine?

 

 

Leave a comment