ZOEVA senke za oči

Zoeva je relativno mlad brend, nekima možda i nepoznat, datira od 2008. godine, a osnovan je u Nemačkoj.

U početku su počeli sa proizvodnjom četkica za šminkanje, imali su jako sužen izbor od svega desetak četkica, dok danas imaju preko 50 različitih vrsta, različitih primena, takođe su proširili na proizvodnju dekorativne kozmetike-šminke, senke, bronzere, rumenila, ruževe itd.

Dosta njihovih četkica već koristim i prezadovoljna sam, iskopirali su najviše Mac i Sigmu, ali iskreno, Zoeva četkice, pored toga što su zaista povoljne, imaju mnogo mekšu dlaku i nekako su izdržljivije, bar su mi se do sada tako pokazale.

 

Što se samih senki tiče, prvo me je privukla cena, 17.50 eura košta jedna njihova paleta od 10 senki i ja odmah poručila četiri 😀

Zoeva ima svoj online shop www.zoeva-shop.de i dostavljaju DHL-om za Srbiju, ja ih nisam na taj način poručila i nemam iskustvo kako to sve funkcioniše, već uvek gledam kada mi neko ode preko da iskoristim da mu malo otežam prtljag 😉

Svaka paleta ima poseban naziv, moj odabir je sa leva na desno Rose Golden, Smokey, Cocoa Blend i Naturally Yours

DSC_0856

 

DSC_0916

Sve palete su u ojačanom kartonskom pakovanju, uvučene u kartonsku futrolu.

NATURALLY YOURS je paleta koju ću prvu predstaviti.

To je paleta koja po mom mišljenju ima sve nijanse koje su nam potrebne, s leva na desno su poređane boje od svetlije ka tamnijoj, u ovom slučaju je to svetla skoro bela mat senka First Love, a najtanmnija je izrazito crna Timeless Chic.

DSC_0871

Kao što sam već pomenula, unutra se nalazi 10 senki i svaka je iste veličine i ima 1,5 gr.

DSC_0869

DSC_0861

Kao što vidite svaka senka ima svoj specifičan naziv.

DSC_0863

Senke su na moje veliko oduševljenje, jako pigmentovane, to možete i sami da vidite na slici ispod.

DSC_0872

Moj favorit iz ove palete je na slici iznad, četvrta sa leva Smoth Harmony, s obzirom da se prva nijansa Pure jako slabo nazire skoro uopšte, pa je nisam ni uračunala.

 

COCOA BLEND paleta u vrlo glamuroznom pakovanju, iskreno, očekivala sam neku čokoladu unutra, ili bar da senke mirišu na čokoladu kao Too Faced Chocolate Bar paleta, ali ništa od toga. Dobila sam paletu zaista divnih senzualnih boja.

DSC_0874 DSC_0875

Na poleđini svake palete piše sledeće:

No parabens // No mineral oils // No fragrances // No phthalates // Superior pigmentation // Easy to blend // With vitamin E //

 

Kao i detaljan sastav svake nijanse, što je potpuno korektno.

DSC_0876 DSC_0879

DSC_0883

Iz ove palete oduševile su me dve zaista neobične boje a to je odmah ispod na slici Warm Notes, to je ova purpurna, bordo roza senka, zaista zanimljiva boja, kao i na slici iznad ova sivo ljubičasta Delicate Acidity, obe boje imaju shimmer u sebi, ali mi se čini da Warm Notes više daje neki metalik odsjaj.

DSC_0884

DSC_0887

DSC_0894

Nažalost, aparat na ovoj slici nije uspeo da prenese prave nijanse, uživo su mnooogo lepše.

ROSE GOLDEN je paleta čiji mi se dizajn najmanje dopao, a i sam odabir boja me nije fascinirao, puno je zlaćkasth nijansi, nekako jedna na drugu liče, jedino ova sivkasta nijansa Harmony se izdvaja to je kao neka golubije plava, vrlo zanimljiva, potpuno je mat i lepo se blenda.

zoeva

zoeva

zoeva

zoeva

 

 

SMOKEY paleta po meni ima nekako najlepšu ambalažu-print, baš baš lepo odrađeno. Kad je pogledaš spolja tačno znaš kakve ćeš nijanse naći unutra.

DSC_0907 DSC_0908 DSC_0912

Većina senki su hladne nijanse, osim Smokey Wishes i Sweet Smell, ove ostale su sve tako zagasite, odlične nijanse za kombinovanje, stvarno su prelepe.

Oni su u opisu na sajtu napisaispod svake palete,  da su senke kombinacija sa završnicama : Matte // Satin // Metallic // Duo Chrome // Pearl // Matte with Glitter, što i jeste istina, svaka od ovih paleta ima u sebi i mat senke i metalik, ali čini mi se da metalik ipak preovlađuju.

DSC_0913

 

Mislim da ste i sami mogli zaključiti da su moji favoriti prva i poslednja paleta, Naturally Yours i Smokey, mada su sve 4 svaka na svoj način, jedino se u Rose Golden paleti ponavljaju neke nijanse iz prethodnih, iako su im nazivi drugačiji završnica je ista.

Zaista sam zadovoljna Zoeva paletama, odličan kvalitet za male pare, 40 nijansi za 70 eura što stvarno nigde nema. Nadam se da će ovaj brend i dalje prednjačiti sa niskim cenama i odličnim kvalitetom, jer ih to trenutno izdvaja od drugih.

 

Za sva pitanja stojim vam na raspolaganju.

 

Vaša Isidora

 

 

Facebook Page Isidora Make Up

Instagram MakeUpByIsi

 

 

Leave a comment