Vichy Dermablend puderi

Već dugo nalazim slobodno vreme da vam pišem o ovom meni trenutno najboljem puderu. Navikle ste da ja sve postove koje objavljujem, pišem iz svog iskustva. Ovaj puder koristim od letos, tražila sam isključivo puder sa savršenom pokrivenošću iz razloga što od sunca leti dobijem tamne fleke-pege (hiperpigmentaciju), koje mi jako idu na živce. A opet da ne bude pretežak, da mi ne zatvara pore i to je sve jako teško pronaći i uklopiti.

 

Vichy linija Dermablend sadrži dve vrste pudera, jedan je Dermablend fluid corrective, a drugi Dermablend 3D Correction.

Razlika između ova dva pudera jeste u tipu kože.

 

DERMABLEND Fluid Corrective je namenjen normalnoj ka suvoj koži, savršena prekrivna moć. Ne ostavlja potpuni mat efekat, što mi se jako sviđa, jer volim da mi koža ima tu prirodnost i blagi sjaj.

Ovaj puder je pakovan u tubi od 30ml, praktičan je za korišćenje.

*Obogaćen glicerinom i eteričnim uljem biljnog porekla, koji ga čine glatkim, tečnim i prijatnim. U dodiru sa toplotom kože pretvara se u fluid, a njegova tekstura stvara izuzetno tanak sloj bez naglašavanja bora i bez masnog traga na koži.

Na našem tržištu postoje 4 nijanse:

15-Opal,

25-Nude,

35- Sand,

45-Gold,

od svih nijansi br.45 ima najviše žućkastog podtona, ove ostale imaju blag roskast podton, ali ne čini da vaša koža bude rozo-narandžasta već se lepo uklapa sa tenom.

Da bi ga bolje utapkali, moja preporuka je da pored prstiju ili četke, utapkate i sunđerom-beauty blenderom, jer zbog svoje jake pokrivne moći lepše će vam izgledati na licu. Obavezno pre njega stavite i hidratantnu kremu.

Ovaj puder koristim već tri meseca i ne primećujem da mi se pore zapušavaju i da moram češće na čišćenje lica, već naprotiv, sve je normalno, lice mi diše ispod njega, ne znoji mi se koža i nemam osećaj potparenosti.

 

DERMABLEND 3D Correction je puder namenjen izrazito masnoj koži ali osetljivoj, ne samo devojkama koje imaju masnu T-zonu (Nos,čelo,brada) već i obraze. Dosta je gust i jak, pokrivna moć potpuna. Kao što vidite kupila sam samo jednu tubu čisto da probam ali mojoj suvoj koži nikako ne odgovara, pa ga koristim na klijentima sa jako masnom kožom.

I ovaj puder ide u pakovanju od 30ml ima malo drugačije pakovanje, duguljastu tubu, sa srebrnim čepom.

Nijanse su identične, 15, 25, 35 i 45.

*Obogaćena salicilnom kiselinom = dejstvo na kvalitet kože i eperulin = umirujuće dejstvo, ovaj korektivni puder vidno umanjuje nesavršenosti. Hipoalergena. Bez parabena. Nekomedogena.

Ukoliko vam je suviše gust, možete ga razblažiti sa nekom BB kremom ili nekim ređim puderom koji koristite.

 

 

Na ovoj donjoj slici, jasno možete da vidite razliku ova dva pudera, koliko je prethodni Dermablend Fluid tečniji, a 3D Corrective gust i potpuno mat.

 

Za oba ova pudera Vichy nam garantuje 16h dugotrajnosti, što ja mogu da vam i potvrdim.

Cena Dermablend linije pudera je oko 2500-2600 din.

 

Follow me on Facebook: Isidora make Up
Follow me on Instagram: Makeupbyisi

Youtube: Isidora Make Up

E-mail za saradnju: isidora.beljin@gmail.com

One thought on “Vichy Dermablend puderi

Leave a comment