Huda Beauty Rose Gold VS Desert Dusk palette

Veliki sam zaljubljenik u Huda Beauty proizvode to moji pratioci znaju 🙂 Volim da imam i probam sve njene proizvode.

Pre svega izuzetno cenim Hudu Katan, šminkerku i blogerku, koja je pored svog truda i pomalo sreće uspela da se plasira među prva mesta u bjuti industriji koja svakim danom sve više raste i širi se.

Ona je žena Arapskog porekla ali je rođena u Oklahomi, prvobitno je završila finansije, kasnije je u Los Angelesu upisala školu za šminkere.

Šminkala je mnoge poznate ličnosti poput Eve Longorije, Nikol Riči..

Posle toga se odselila u Dubaji i počela da radi za Revlon, a 2010 se počela da piše blog koji je nazvala Huda Beauty. 2013 je osnovala svoju kozmetičku liniju pod istim nazivom Huda Beauty i prvi proizvod koji je izbacila bile su veštačke trepavice koje su se prodavale u Sephori, a najveću popularnost je postigla kada je Kim Kardašijan nosila njene trepavice.

Ona je jedna od najpraćenijih blogera-influensera na instagramu i njena zarada po sponzorisanom postu iznosi 18,000$.Takođe spada u deset najjačih influensera po Forbs Magazinu.

Rose gold paleta je prva Huda Beauty paleta koja je izašla početkom 2017 godine i planula u sekundi u celom svetu.

Cele prošle godine sam pokušavala da je ulovim u Sephorama širom sveta, u februaru u Dubaiju njen raf je bio potpuno prazan na moje razočarenje, u avgustu u Čikagu takođe, a nisam želela online da je poručujem zbog naših sumanutih poreza i carina.

I gle slučajnosti u januaru ove 2018 sam se sasvim slučajno ponovo našla u Sephori u Dubai Mall-u i nisam mogla verovati svojim očima, stajala je tamo, jedna jedina i odmah sam znala, čekala je mene 😀

 

 

Pakovanje Rose Gold palete je kartonsko sa magnetom i providnim poklopcem. Iskreno za tu cenu pakovanje je moglo biti malo kvalitetnije.

Ova paleta sadrži 18 boja, različitih tekstura, najviše ima mat nijansi ukupno deset (Bossy, Flamingo, Shy, Bae, Black Truffle, Suede, Good, Maneater, Henna, Sandalwood)

Šest senki su sedefaste (Dubai, Fling, 24K, Rose Gold, Trust Fund, #Blesed) i dve su hrom senke imaju jako interesantno prelivanje boja, prva je Angelic roza sa blagim prelivom na narandžasto i Moon Dust koja je svetlo roza sa zlatnim odsjajem.

Na slikama ispod su njihovi svočevi na mojoj ruci.

Dosta njih je iskritikovalo ovu paletu, da se kako kažu senke teško nanose, da se truse, iskreno mislim da baš morate biti šminker da biste znali kako sa njima. Sedefaste senke se lako nanose, poprilično su pigmentovane, malo se truse i dosta teško blendaju, što znači da su mac i Sigma četkice idealne za njihovo blendanje zbog oštrine dlake.

Ostale sedefaste senke, a pogotovo Rose Gold i Trust Fund, samo možete prstima naneti, guste su i jako teško ih četkicama možete preneti na kapak, skoro je ne moguće. Zato im je pigmentacija božanstvena.

Ova paleta po meni sadrži boje idealne za svaki podton kože, boje su veoma aktuelne i korisne. Možete se igrati senčenja od svetlije ka tamnije.

 

U mom Videu na Isidora Make Up youtube kanalu možete videti i ovu paletu na delu kao i uklapanje boja. Ne zaboravite da kliknete na Subscribe i pretplatite se na moj kanal 🙂

Cena ove palete je na Huda sajtu 68$, a u Sephori je 65$, prošle nedelje su najavljivali njen dolazak i u našu Sephoru, nažalost cenu ne znam, ali pretpostavljam da je negde oko 8000din.

 

 

 

Druga paleta je Desert Dusk koja je izašla negde čini mi se u septembru 2017. godine, teško se pronalazila u Sephorama, ali sam ja gnjavila moje divne mušterije i učenice, nisam odustajala,  na kraju mi je stigla iz Amerike i mojoj sreći nije bilo kraja.

Za razliku od Rose Gold palete ambalaža je ipak za nijansicu bolja, osim što je u kutiji na zatvaranje ona ima i ogledalce unutra.

 

Broj senki u paleti je identičan, 18 prelepih boja, uglavnog toplog podtona, razlika je što u ovoj paleti ima manje mat senki, svega 8 (Blazing, Saffron, Amethyst, Oud, Amber, Eden, Musk, Desert Sand), nema crne, najtamnija je Oud. Mahom preovlađuju ljubičaste najanse, meni omiljene ❤

Zatim, šest sedefastih senki, (Turkish Delight, Angelic, Cashmere, Royal, Nefertiti, Blood Moon) ne znam iz kog razloga ponovljena je Angelic senka i identična je kao u prethodnoj paleti.

Tri hrom senke (Retrograde, Twilight, Celestial), moram da kažem i da mi je Twilight favorit ove palete. i Cosmo koja je jedina gliter senka, jedini način nanošenja ove senke je da se zalepi na gliter bazu, sve ostale opcije neće biti uspešne i senka vam se neće zadržati na kapku ni tri sekunde.

 

Isto kao i za Rose Gold, za ovu paletu imam sve hvale, boje su savršene lako uklopljive i postojane. Obavezno koristite bazu za senku.

Cena ove palete kod nas je bila 8500din što je po meni bezobrazluk i razlog zašto sam je toliko čekala, jer u Sephori u Americi je 65$.

 

I Desert Dusk možete videti na mom Videu na Isidora Make Up Youtube kanalu. Ne zaboravite da kliknete na Subscribe i pretplatite se na moj kanal 🙂

Sve Huda Beauty proizvode možete poručiti na njenom oficijalnom sajtu www.shophudabeauty.com.

Ovog puta moram da apelujem i skrenem pažnju da se Huda proizvodi jako lako kopiraju bukvalno do neprepoznatljivosti. Izbegavajte kupovinu preko facebook profila i instagrama, takođe morate znati da ma iz kog kamiona da je ispala paleta, kako to šaneri često vole da kažu, ova paleta ne može koštati 1500din. Dole na slikama možete videti razliku originalne i fake Rose Gold palete i kako prepoznati.

https://www.blenddubai.com
http://biserabibi.com/

 

Da li ste, a sigurno jeste probale neku od ovih paleta, budite slobodne da mi napišite vaš komentar i utiske ispod.

 

Hvala vam na pažnji.

Follow me on Facebook: Isidora make Up
Follow me on Instagram: Makeupbyisi

Youtube: Isidora Make Up

E-mail za saradnju: isidora.beljin@gmail.com

Leave a comment