Foreo Luna Play Plus

 

 

Najavila sam vam na story-ju priču o Foreo Luna Play Plus čistaču za lice. Verujem da ste ovu spravicu viđali i sigurno ste se pitali čemu služi.

Korisitim ga već nekoliko nedelja i moje lice mi je veoma zahvalno na tome.

Na koji način možete koristiti Foreo Luna Play Plus i koje dobrobiti možete imati od njega pročitajte u daljem tekstu.

Upakovan je u veoma slatko i praktično pakovanje, da biste ga uvek mogli nositi sa sobom i koristiti u svakom trenutku kada vašem licu želite da pružite jedan potpuni Spa ugođaj.

Foreo je uspešan Švedski brend koji je brzinom svetlosti osvojio beauty industriju još 2013. godine lansiranjem svog prvog proizvoda. Osvojili su preko 80 nagrada za dizajn i bjuti inovacije. U svojoj ponudi pored  proizvoda koji vam danas predstavljam imaju pregršt zanimljivih i korisnih spravica za negu, kako lica, tako i za oralnu upotrebu, liniju proizvoda čak i za muškarce. Izvolite link do njihovog sajta www.foreo.com

Foreo Luna Play Plus je čistač lica od medicinskog silikona koji je 100% higijenski, bez straha od nakupljanja bakterija, brzo se suši, ne nakuplja vodu i veoma udobno uklanja sve nečistoće sa lica. Kao što vidite na slici, većinu Lune pokrivaju 2-zonske silikonske četkice, koje su u dva oblika, na vrhu su nešto šire i krupnije, idealne za proširene pore i kožu sklonu aknama, a većina ovih malih silikonskih četkica vrlo lako zahvataju celo lice i na taj način brže i detljnije uklanjaju svu nečistoću, ostatke šminke, kao i sebum sa naše kože.

Pitate se šta je to tako posebno u vezi sa ovim aparatom, tajna je da Luna proizvodi 8000 T-Soničnih pulsacija u minuti koje otpušavaju pore i čiste lice šet puta bolje od drugih proizvoda ove namene ili kada vi to ručno radite uz pomoć raznih pilinga.

Dobra stvar kod ovog proizvoda što ga možete koritit preko 400 puta, a u sebi ima samo jednu malu AAA bateriju. Potpuno je vodootporan, bez straha da će voda prodreti u njega, Šveđani su na sve mislili i napravili jedno malo savršenstvo koje udobno staje u vašu šaku i pomaže vam da na brz način očistite vašu kožu.

Upotreba:

  1. Očisite šminku sa svog lica
  2. Pokvasite kožu, nanesete gel za umivanje
  3. Pokvasite Luna Play Plus
  4. Lunu uključite na dugme na poleđini i počnete
  5. Blagim kružnim pokretima masirajte svoje lice, dovoljan vam je minut za celo lice (delovi lica koji su vam masni, gde imate proširene pore i mitesere, e na tim delovima se duže zadržite)

 

Foreo preporučuje da se Luna koristi dva puta dnevno, iskreno ja je koritim na kraju dana, kada želim da doobroo očistim lice posle celodnevnog nošenja šminke. Ono što sam primetila nakon višenedeljnog korišćenja jeste da delovi koji su meni lično najproblematičniji, a to je brada i nos, mnogo manje mitesera mi se nakuplja i mnogo manje bubuljica mi se stvara. Kada dodirnem svoju kožu posle ovakvog tretmana, pod prstima osećam mekoću i osećam koliko mi je lice čistije, odmah se i ja osećam čistije, a masaža koju mi Luna pruža je savršena, čak dok je koristim kružim i blago liftingujem kožu lica od vilice ka gore i na taj način zatežem svoju kožu i njene mišiće.

Ovaj proizvod sam od prvog dana uvrstila u svoju svakodnevnu negu lica, što preporučujem i vama.

 

GDE MOŽETE KUPITI?

FOREO LUNA PLAY PLUS je dostupan za kupovinu na ovom web sajtu (kliknite na link ovde) i odaberite vašu omiljenu boju.

 

U junu mesecu ovaj proizvod biće na popustu, pratite moje objave na Instagram stranici, kao i na Facebook stranici gde ću vas podsetiti na ovaj popust.

 

Vaša Isidora Make Up

Follow me on Facebook: Isidora make Up
Follow me on Instagram: Makeupbyisi

Youtube: Isidora Make Up

E-mail za saradnju: isidora.beljin@gmail.com

 

Leave a comment