NYX The Go-To paleta Wanderlust recenzija

NYX brend koji nas sa svojim stalnim novitetima uvek prijatno iznenadi. Ali kao i kod svakog brenda postoje stvari koje su odlične, a i one koje nisu, koristim i znam jako puno o njihovim proizvodima,  ali sam do sada najmanje oduševljena bila senkama.

Kako mi je neko došapnuo da je novi Nyx-ov vlasnik L’oreal znala sam da će sada biti mnoogo više odličnih stvari. Jedna od njih je upravo i ova nova paleta.

NYX the GO-To paleta Wanderlust, sadrži 6 senki, iluminator, rumenilo i mat bronzer. Baš ono što svakoj devojci treba. Jedino što u paleti ne dobijate jesu četkice i aplikatori, a to će vam svakako trebati.

DSC_1749

 

 

The Go-To paleta kod nas postoji samo ova jedna varijanta, “topla” Wanderlust, a postoji i “hladna” Bon Voyage, verujem da će i ona uskoro stići kod nas.

 

nyx

Sastav:

Talc, Polymethyl Methacrylate, Kaolin, Lauroyl Lysine, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Zinc Stearate, Dimethicone, Isostearyl Isostearate, Quartz, Alumina, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol. May Contain: Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Carmine (CI 75470)

 

5 od 6 senki su sedefaste, jedino je jedna mat i to braonkasta, prava tranzitna boja, koja se koristi za prelaze na gornjem delu kapka. Senke su izuzetno pigmentovane, lepo se nanose, jedino se dosta trune pa bi bilo najbolje da ih nanosite pre pudera i korektora, prvo uradite oči, pa tek onda ten, kako bi izbegle da vam senka popada i uništi sve što ste se trudile da napravite.

 

DSC_1758

Sa ovim senkama možete raditi i senčenje-prelaze od svetlijoj ka tamnijoj nijansi, kao i smokey eyes. Obavezno ih nanosite sa bazom, svejedno da li vam je koža kapka suvlja ili masnija, uvek stavljajte bazu jer sa njom će i boje senki biti intenzivnije i lepše. Moja preporuka baze takođe od nyx-a je Skin Tone Eyeshadow base 03 , zbog toga što je u boji kože, one devojke koje imaju jaču pigmentaciju kapka, ponašaće se kao korektor, tako da će senka uvek više doći do izražaja.

na levoj strani su senke bez baze, a na desnoj sa bazom
na levom delu ruke su senke bez baze, a na desnoj sa bazom (slika slikana mobilnim telefonom)

 

Sa iluminatorom iz palete sam posebno oduševljena, kombinacija srebrnih i zlatnih čestica, ali zlatne su ipak dominantnije, jako se lepo presijava, nije napadan, možete postepeno graditi slojeve, ja sam veeeliki obožavatelj iluminatora i hajlajtera tako da nikada nećete preterati sa količinom, jer je sada trend sveže i hidrirano lice.

DSC_1754

 

Rumenilo: prelepa kajsijasta nijansa, u paleti izgleda pigmentovanije nego što je kada se nanese. Ima u sebi sitne sedefaste čestice, opet nisu toliko intenzivne i ne mogu zameniti iluminator ali svakako daju svežinu, nasmejte se i na vrh jagodica u par poteza u pravcu vrha uha nanesite rumenilo.

nyx mat brozer
slika je slikana mobilnim telefonom da bih blicom uspela da vam dočaram efekat iluminatora

 

 

 

 

Mat bronzer: odmah mi se svidela nijansa i pre probanja, nije previše narandžast, što baš volim, mogu da ga koriste i plavuše i brinete, kada ga uzimate iz palete pre nego što ga nanesete na lice obavezno otresite višak, kako bi izbegle veliku količinu proizvoda, fleke itd. lepo se blenda idealna četkica za konturisanje je kosa-angled brush, za ovakav tip proizvoda koji se lakše truni i troši potrebna je što mekša četkica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blush četkice nyx baza za senku

 

Zašto sam odlučila da je uzmem, pored preporuke prodavačice u Alexandar Cosmetics-u tražila sam paletu za moje devojke kojima držim kurs, nešto što će im uštedeti novac, dobiće 4 različita izuzetno kvalitetna proizvoda za odličnu cenu, cena je sad 1970din, ima ih u svim Alexandar radnjama i distributivnim centrima, a možete je poručiti online sa njihovog sajta alexandar-cosmetics.com

Potražite i vi jednu za sebe i definitivno nećete pogrešiti, jer ova paleta je moja topla preporuka za sve.

Da li ste probale ovu paletu? Napišite mi vaše utiske

Vaša Isi ❤

3 thoughts on “NYX The Go-To paleta Wanderlust recenzija

  1. Draga Isidora,hvala na savetu.Spremam se vec neko vreme da pazarim ovi paletu ili BUTT NAKED EYES paletu.Nisam koristila NYX senke.Odlican tekst;za mene jako koristan!

    Liked by 1 person

  2. Deluje skroz lepo, posebno za devojke koje tek uče da šminkaju i da se šminkaju, dosta proizvoda u jednoj paleti, skroz je povoljno 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment